Руската туристическа агенция базирана в Москва NKOREAN предлага екскурзии до

...
Руската туристическа агенция базирана в Москва NKOREAN предлага екскурзии до
Коментари Харесай

Очаква се бум на руски туристи в Северна Корея

Руската туристическа организация основана в Москва NKOREAN предлага екскурзии до Северна Корея и е лицензирана от самото кралство. Основното е, че " подсигурява " сигурността на задграничните туристи, търсещи завършения в Северна Корея. Агенцията е утвърдена от Пхенян, което прави обещанието за " сигурност " още по-надеждно.

Бумът на екскурзии в Северна Корея въодушевено се поддържа от съветските туристически организации. " За нашите туристи, за крайния консуматор, това е доста значимо. Има огромен интерес; мисля, че вероятностите за развиване са положителни. Ние от своя страна ще подкрепим тази компания осведомително ", сподели Сергей Голов, ръководител на Съюза на туристическите организации на Русия.

Жител на Москва приказва с " Руски дневник " при изискване, че ще остане неизвестен и показа опита си като туристи в Северна Корея. Той сподели, че няма от какво да се притеснявате, " в случай че се държите обичайно за лична сигурност и комфорт ".

Той предлага туристите, които посещават Северна Корея, да не се изричат сериозно за ръководещия хайлайф на страната, а даже и по-добре - да се въздържат от диалози за политиката. Накратко, не се дръжте като елементарен екскурзиант, в случай че сте екскурзиант в Северна Корея: не общувайте с локалните поданици, не правете фотоси на неразрешените квартали или на военните и не се разхождайте из града свободно.

Ако всичко това ви звучи малко занимателно, има и още: " Уверете се, че сте изтрили всичкото порно и южнокорейските медии преди идването си ", споделя източникът, посетил Северна Корея. Камерата и телефонът ви може да бъдат тествани на границата и по-добре да не намират сходни неща там.

Положително видяно Северна Корея предлага някои непредвидени действия за задгранични гости. " Зимата е изненадващо подобаваща за зимни спортове в планинските ски курорти - не очаквайте Сейнт Мориц, просто обичайно обслужване на рационална цена ", споделя опитният екскурзиант.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР