Руската църква в София е затворена от руското посолство, защото

...
Руската църква в София е затворена от руското посолство, защото
Коментари Харесай

ДОКУМЕНТИ: Руската църква е собственост на руското посолство

Руската черква в София е затворена от съветското посолство, тъй като то е притежател на постройката! БОЕЦ проверяваме проблема и откриваме, че собствеността е добита през 1997г. с нотариален акт публикуван от държавният (тогава) нотариус Иван Дахтеров. По тематиката работи юрист Пламен Кирилов – член на Сдружение БОЕЦ.



От съветската черква не са експулсирани всички чиновници, а единствено свещенници, за които има данни за шпионаж. Персоналът, в това число този, който се грижи за криптата с гроба на Св. Серафим Соболев не е експулсиран. Църквата може да фунционира, настояват от гражданското съдружие.

Как тъкмо съветското посолство се е сдобило с нотариален акт за благосъстоятелност на църковен парцел обратно на църковните устави следва да установим. БОЕЦ ще предприемем и съответните законови ограничения, показват още оттова.





Става ясно, че съветската черква е затворена от съветското посолство по заповед на Митрофанова, тъй като ТЕ са притежатели на парцела! Поредната хибридна офанзива, като в тази ситуация се употребява религията, като оръжие. Това е дъно и низост, която въплъщава „ политиката “ на Кремъл по отношение на България. Те затварят църквата, предизвикат напрежение и упрекват бъларската страна, че е затворила църквата. Същото вършат и в Украйна – Русия атакува по жесток, фашистки метод една суверенна страна и афишира, че се бори против фашизма. Припомняме, че Русия разгласи България за вражеска страна и ни спря нелегално газа, а по-късно упрекна нас за това, пишат още от " БОЕЦ ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР