Руската тенисистка Анастасия Потапова използва месеците без турнири, за да

...
Руската тенисистка Анастасия Потапова използва месеците без турнири, за да
Коментари Харесай

Тенисистка пръска сексапил на плажа в Дубай

Руската тенисистка Анастасия Потапова употребява месеците без шампионати, с цел да събира загар на плажа в Дубай. 18-годишната хубавица е родом от Саратов, само че прекарва по-голямата част от сезона в ОАЕ.

“Моят метод да прекарам понеделника си”, написа Потапова под своя фотоси в “Инстаграм”, на които демонстрира съвършено тяло край брега. Тя е висока 175 см и тежи 57 кг.
View this post on Instagram
A post shared by ANASTASIA POTAPOVA (@anapotapovaa) on Mar 17, 2020 at 6:18am PDT
Последователите й незабавно я попитаха за какво е без маска на фотосите, а тя им отвърна: “Защото не съм болна, а маските са нужни единствено на заразените”.

В момента целия женски тенис е спрян до 2 май поради ковид.

Юношеската шампионка от Уимбълдън 2016 обаче продължава да поддържа форма, с цел да не загуби напълно насъбраната инерция. Миналото лято тя се изкачи до №64 в света, а към този момент има зад тила си два финала от веригата на WTA и две трофеи на двойки.
View this post on Instagram
My kind of Monday

A post shared by ANASTASIA POTAPOVA (@anapotapovaa) on Mar 16, 2020 at 5:40am PDT
Тя признава, че още си няма гадже.

“Нямам искания какъв да бъде приятелят ми, единствено рижави и деспотични мъже не одобрявам. Трябва да има харизма, мощ и наложително възприятие за комизъм. Обичам да се дръзвам, да хапвам паста, пържоли и сладолед и да виждам футбол - луда съм по Спартак, а Москва е най-любимият ми град на света. View this post on Instagram
A post shared by ANASTASIA POTAPOVA (@anapotapovaa) on Dec 31, 2019 at 3:48am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР