Руската телевизия НТВ подготвя свой сериал за аварията в АЕЦ

...
Руската телевизия НТВ подготвя свой сериал за аварията в АЕЦ
Коментари Харесай

Руската НТВ срещу НВО: “Чернобил” бил неточен и повърхностен, подготвят свой сериал

Руската телевизия НТВ приготвя собствен сериал за повредата в АЕЦ “Чернобил”, пишат локални медии. Според режисьора му Алексей Мурадов продукцията на НВО, която се радва на голям триумф в международен мащаб, била неточна и повърхностна.
Сериалът “Чернобил ” пребори “Игра на тронове ” в борбата за рейтинг С излъчването на последната серия, данните са изцяло публични и дефинитивни
Мурадов дефинира разказаната история като доста добра, само че в това време твърди, че тя не е цялостна. Той дефинира метода към тематиката като преднамерен и лекомислен.

Снимка: Screenshot / HBO Chernobyl

“Героите са неточни, тъй като основателите на сериала просто не са живели в подтекста на Съюз на съветските социалистически републики. Руските герои са доста по-сложни и интересни”, счита Мурадов.

Той разяснява и едни от дребното рецензии към сериала, които засягат разговорите и превода от съветски на британски език. По думите на Мурадов е невероятно верните разговори да бъдат предадени на език друг от съветския. Той приказва и за други особености: “Ние не се обръщаме един към различен с цялостни имена – Юджийн, Александър, и на основателите на сериала на НВО им е мъчно да си показват, че Шура, Саша и Саня са един и същи човек”, разяснява той.

Руският режисьор работи по сериал за НТВ, отдаден точно на повредата в АЕЦ “Чернобил”, само че в него е включена и една друга позиция към аргументите за повредата. В основата е история по какъв начин подполковникът на военното контраразузнаване Андрей Николаев открива чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ на територията на Припят.

Снимка: Screenshot / HBO Chernobyl

Подобни истории за западен бойкот се тиражират от управляващите в първите дни след повредата в Чернобил.

Мурадов удостоверява, че има такава история, само че самият филм не бил единствено за това. По думите му нуклеарните електроцентрали, където и да се намират те по света, съставляват интерес за всички разследващи служби.
Последствията от Чернобил занапред предстоят? „ 120 минути ” напомня три изявленията с хора на основни позиции по времето на повредата
За продукцията на съветският “Чернобил” се знае от предишното лято и би трябвало да се излъчи при започване на новия ефирен сезон през есента.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР