Руската телевизия НТВ изригна срещу допуснати неточности в хитовия минисериал

...
Руската телевизия НТВ изригна срещу допуснати неточности в хитовия минисериал
Коментари Харесай

Руската НТВ скочи срещу НВО заради хитовия минисериал “Чернобил”

Руската телевизия НТВ изригна против позволени грешки в хитовия минисериал за повредата в АЕЦ “Чернобил ”. Нещо повече – тя приготвя собствен сериал, оповестяват локални медии.

Според режисьора му Алексей Мурадов продукцията на НВО, която означи невиждан триумф в международен мащаб, била освен неточна, само че и повърхностна. Мурадов дефинира разказаната история като доста добра, само че в това време твърди, че тя не е цялостна. Той дефинира метода към тематиката като преднамерен.

“Героите са неточни, тъй като основателите на сериала просто не са живели в подтекста на Съюз на съветските социалистически републики. Руските герои са доста по-сложни и забавни ”, счита Мурадов.

Той разяснява и едни от дребното рецензии към сериала, които засягат разговорите и превода от съветски на британски език. По думите на Мурадов е невероятно верните разговори да бъдат предадени на език, друг от съветския. Той приказва и за други особености: “Ние не се обръщаме един към различен с цялостни имена и на основателите на сериала на НВО им е мъчно да си показват, че Шура, Саша и Саня са един и същи човек ”, разяснява той.

Руският режисьор работи по сериал за НТВ, отдаден точно на повредата в АЕЦ “Чернобил ”, само че в него е включена и една друга позиция към аргументите за повредата. В основата е история по какъв начин подполковникът на военното контраразузнаване Андрей Николаев открива чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ на територията на Припят. Подобни истории за западен бойкот се тиражират от управляващите в първите дни след повредата в Чернобил, съобщи БТВ.

Мурадов удостоверява, че има такава история, само че самият филм не бил единствено за това. По думите му нуклеарните електроцентрали, където и да се намират те по света, съставляват интерес за всички разследващи служби. За продукцията на съветският “Чернобил ” се знае от предишното лято и би трябвало да се излъчи при започване на новия ефирен сезон през есента. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР