Руската телевизионна звезда Ксения Собчак обяви намеренията си да се

...
Руската телевизионна звезда Ксения Собчак обяви намеренията си да се
Коментари Харесай

Дъщерята на ”учителя” на Путин стана кандидат-президент на Русия

Руската телевизионна звезда Ксения Собчак разгласи желанията си да се кандидатира за президент на изборите следващата година. обчак е на 36 години и е щерка на починалия Анатолий Собчак – първият демократично определен кмет на Санкт Петербург. През 90-те години Владимир Путин е заместител на татко й и мнозина считат, че точно той е пуснал по пътя на шеметната кариера към върха на страната настоящия държавен глава.

Новината за кандидатирането на Собчак провокира същинска стихия в Русия. Социалните мрежи полудяха, припомняйки за някои прекомерно пикантни моменти от предишното на Ксюша, както я назовават множеството руснаци.

Не закъсняха и остро отрицателните реакции на политици- Зюганов и Жириновски нарекоха кандидатурата " смешна " и " нелепа ", а беглецът и някогашен пандизчия Ходорковски написа- " Сега руснаците би трябвало да схванат в действителност какво е да има избори без избор ".

Официална реакция от Кремъл липсва. Засега оттова настояват, че Владимир Путин не е оповестил дали ще взе участие в изборите следващата година и нямат коментар за възможни негови съперници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР