Руската телевизионна водеща Юлия Висоцкая не е сред почитателките на

...
Руската телевизионна водеща Юлия Висоцкая не е сред почитателките на
Коментари Харесай

47-г. тв водеща показа зашеметяваща фигура по бански

Руската телевизионна водеща Юлия Висоцкая не е измежду почитателките на откровените фотоси, само че в профила ѝ в Instagram от време на време се появяват фрагменти, които карат почитателите да не могат да откъснат очи от екраните.

Висоцкая е споделила своя снимка в черен бански, снимана, до момента в който се е подлагала на слънчевите лъчи на яхта, осведомят международните издания.

Съпругата на световноизвестния режисьор Андрей Кончаловски театралничи с тил към камерата, демонстрирайки стройна фигура и впечатляващи форми. И нищо не издава възрастта на телевизионната водеща, която се готви да отпразнува 48-ия си рожден ден през август.

Последователите ѝ в мрежата не са останали равнодушни, гледайки знойната фотография, която бързо е получила над 60 хиляди лайкове. Те означават, че Юлия наподобява толкоз млада и привлекателна, че могат да ѝ завидят младите девойки.

Юлия Висоцкая е съветска и беларуска актриса от театъра и киното, телевизионна водеща, кулинар. Тя е омъжена за режисьора Андрей Кончаловски. Двойката има две деца, като щерка им към момента се намира в кома след злополука.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР