Руската студентка, 22-годишната Айна Джабраилова, племенница на милионера Умар Джабраилов,

...
Руската студентка, 22-годишната Айна Джабраилова, племенница на милионера Умар Джабраилов,
Коментари Харесай

Кой вдигна чеченска сватба за милиони в Москва ВИДЕО

Руската студентка, 22-годишната Айна Джабраилова, племенница на милионера Умар Джабраилов, се венча на първокласна чеченска женитба в Москва през уикенда за петролния управител Хайдар Шерипов. Около 600 сватбени посетители участваха на двудневната гала. Невестата опаковаше зестрата си в 32 торби " Louis Vuitton " и " Versace ", които сами по себе си са скъпи.

Една от двете сватбени рокли, които носи на сватбата, е основана на ливанският фешън дизайнер Зухайр Мурад. В оригинала тя имаше полупрозрачна пола, преди булката да изиска да се смени подплатата й. Вторият ден тя носеше творба на Елия Саба, също ливански дизайнер. Церемонията се организира съгласно всички правила на чеченската традиция, което означаваше, че младоженецът Хайдар Шарипов отсъства през по-голямата част от церемонията. Алкохолът е бил неразрешен и булката трябвало да е на крайници от самото начало.

За да се приготви за сватбата, булката с майка си отиде да пазари в Милано, Париж и Дубай. Невестата гледаше от самото начало в пода със сериозен израз на лицето, както изисква традицията. Чеченската младоженка би трябвало да мълчи на сватбата, тъй като несъразмерната тирада се счита за знак на празноглавие и безочливост. Тя беше оставена на настрана изолирано място, на което да стои. Булката не може да танцува. Според чеченските традиции мъжете и дамите не би трябвало да са прекомерно близки един на различен на дансинга. Булката има право да предлага единствено вода на гостите и да им пожелава положително здраве. Докато не я предадат на брачна половинка й, нейният брат я следва непрестанно.

На невестата по време на сватбат се дава да подържи в ръце нечий първороден наследник, с цел да бъде бракът блажен с деца. Жените нормално подаряват потребни неща за дома, а мъжете подаряват пари или овце. Гостите се забавляват от професионални танцьори с обичайни танци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР