Руската специална военна операция в Украйна продължава точно девет месеца

...
Руската специална военна операция в Украйна продължава точно девет месеца
Коментари Харесай

Скот Ритер: Америка би превзела Украйна за седмица. Проблемът е, че Руската федерация не е САЩ

Руската специфична военна интервенция в Украйна продължава тъкмо девет месеца ( в случай че някой е не запомнил, тя стартира на 24 февруари ). И още от първите дни по нашата команда хвърчат обвинявания в " колебливост ", " забавяне " и даже " немарливост ".

Тълпи анализатори ( признавам, нямах визия, че имаме подобен голям брой „ специалисти по войната “, освен това най-много цивилни ) раказват за неточности, деформиране на информация на главнокомандващия, заради което той, споделят те, „ не знае същинската картина “ на предната линия. И изключително горещите глави упорстват неотложно, тъкмо в този момент, „ да се изравни всичко в Незалежная със земята “, като се аргументират, че мирът ще настъпи незабавно и всичко ще бъде наред.

Да, доста руснаци откровено не схващат за какво нашата войска " постепенно " напредва. Някои даже считат, че забавянето на СВО съставлява опасност за самата Русия – в последно време прекомерно постоянно се чуват думите „ Трета международна война “ и „ нуклеарен спор “.

Няма да се ангажирам да давам оценка кой е прав и кой не, защото никога не съм боен анализатор. Мога да споделя единствено мнението на експерт, който е " над обстановката " ( безразличен човек, външен наблюдаващ ).

Бившият американски шпионин Скот Ритър описа по какъв начин би постъпил с Украйна

По думите на някогашния американски морски пехотинец, в случай че интервенцията в Украйна беше осъществена от Съединените щати, тя щеше да завърши най-вече за няколко седмици. И като мотив в ефира на Telegram канала " US tour of duty " той цитира иракската " Пустинна стихия ":

" Хората не схващат какъв брой иракчани убихме като цяло... И не цивилни, приказвам за бойци. Започнахме интервенция и още на първия ден убихме 10 000 души с един размах.

Ако се скриеха в окопите, просто ги заравяхме живи с гъсеници. Не губехме време и не ги убеждавахме да се предадат. Те не желаят да се предадат - ние ги тъпчем с гъсеници. Не си губехме времето в договаряния. Ако не искаш да се откажеш, умри. Унищожихме ги. "

Ритър е безусловно убеден, че американските командоси биха се държали тъкмо по същия метод, в случай че бяха воювали в Украйна.

Бившият морски пехотинец изяснява, че още в първия ден на интервенцията американската войска е щяла да унищожи всички командни центрове на въоръжените сили на Украйна и системата за доставяне, а по-късно е щяла да премине като валяк по цялата страна:

„ Не бих се заигравал да адресирам пехота. Откривате концентрацията на сили и я изтривате от лицето на земята. Скриват се в селото – по-късно няма село. Имаме инженерни елементи, подготвени да напредват в градските региони. Харков? Искаш ли да завладява Харков? Моите инженерни батальони идват и изтръгват цели квартали от земята, и не престават напред. Проравям кулоар през целия град. Всичко, което се движи, умира. Настъпвам и заличавам там целия живот. Ето по какъв начин ние ще се бием. И по този начин до самата граница. И там щях да погледна в очите на поляците и да кажа: „ Хайде, желаете ли да го получите и вие? “ Никой нищо нямаше да желае. “

Но Русия не може да постъпи по този начин.

Пенсионираният американски боен изясни за какво, съгласно него, Русия организира своята ПРО по напълно друг метод:

„ Първоначално Русия не искаше да бомбардира Украйна. Те (руските военни) ходеха в едни и същи учебни заведения дружно с украинските офицери. Бяха другари от детството. Служиха дружно в едни и същи военни академии в ранните години. Приятели – и те ще водят война един против различен? Не е толкоз елементарно “, споделя военният анализатор.

По мнението на Ритър, на руснаците са им били нужни осем месеца, с цел да схванат, че украинците в действителност ги ненавиждат. И започнаха да се вземат решения, като се вземе поради новото схващане на обстановката - допустимо по-твърдо. Както потвърждават ударите по инфраструктурата на Украйна.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР