Руската салата е една от най-обичаните и предпочитани от българите.

...
Руската салата е една от най-обичаните и предпочитани от българите.
Коментари Харесай

Защо да НЕ слагаме това в руската салата

Руската салата е една от най-обичаните и желани от българите. Почти наложително е да я поднесем на трапезите си на Коледа или Нова година. С времето това се е трансформирало в нещо като традиция.

Добре би било обаче сами да си приготвите салатата, а да не купувате подготвена от магазина. Не единствено, че усетът й е доста друг, само че и бихте могли да добавяте или премахвате някои от съставките, както и сами да следите качеството на продуктите, употребявани при приготвянето на съветското ядене.
Защо не е добра концепция да слагаме това в съветската салата?
И сами знаете, че главните артикули за изработката на съветската салата са картофи, кисели краставички, салам, морков, грах, яйце и майонеза.
Тези кюфтенца от домашна съветска салата са несравними
Покрай Коледа и Нова година съвсем всяка една стопанка подготвя обичайна съветска салата. Обикновено се готвят големи количества, кои...
Прочети повече
Някои хора прибавят и алена чушка – въпрос на усет и желания.

Когато обаче пристигна ред за овкусяване на салатата, ние ви съветваме сами да си приготвите майонезата, а не да купувате подготвена. Ако желаете салатата да е в действителност домашна, отделете си няколко минути, в които да забъркате апетитен сос.

Така ще знаете какво тъкмо има в купата със салатата и няма да се притеснявате за нейната валидност.

Точно две минути ще са ви нужни за изработката на съвършено гъста и вкусна майонеза. Не губете време, а се заемете. Руското ядене ще бъде по-вкусно от всеки път!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР