Руската православна църква е инициирала редица дисциплинарни мерки срещу т.нар.

...
Руската православна църква е инициирала редица дисциплинарни мерки срещу т.нар.
Коментари Харесай

Църквата в Русия наказа свещеник – пазарувал си от “Гучи” и “Луи Вюитон”

Руската православна черква е инициирала редица дисциплинарни ограничения против така наречен “Гучи” духовник, съобщи “Телеграф”. Вячеслав Баскаков дава отговор за църквата в Твер, само че отвън богослужебните си действия обичал да пазари скъпи маркови артикули.

С новите си придобивки не спирал да се хвали в профила си в “Инстаграм”. В няколко от изявленията свещеникът се хвали с дизайнерските си чанти и обувки от “Гучи” и “Луи Вюитон”. Профилът му бързо беше заличен, само че онлайн се появиха скрийншоти от наличието му.

“Надяваме се да намерим подобаващите думи и дейности, с които да вразумим този овчар, с цел да не се слчват още веднъж сходни неща”, разяснява Александър Волков, представител на съветския патриарх Кирил.

Това не е първият случай, в който Руската православна черква е забъркана в сходен скандал. През 2012 година патриарх Кирил беше сниман да носи часовник на стойност 30 хиляди $.
Руският патриарх Кирил с швейцарски часовник за 30 000 евро Опит за фотомонтаж разкри първокласните усетите на духовника
Фотографията беше оповестена в формалния уебсайт на църквата, само че след отрицателния отзив часовникът беше заличен от ръката на патриарх Кирил. За жал експертите по “Фотошоп” бяха пропуснали да махнат отражението на часовника в лъскавата маса под ръката на Кирили, което докара до още по-големи насмешки онлайн.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР