Руската порнозвезда Елена Беркова обяви, че възнамерява да участва в

...
Руската порнозвезда Елена Беркова обяви, че възнамерява да участва в
Коментари Харесай

Руска порнозвезда обяви, че влиза в политиката

Руската порнозвезда Елена Беркова разгласи, че има намерение да взе участие в политическата конкуренция в Мурманска област, съобщи RT. Родената в Мурманск порноактриса и риалити звезда се обърна към своите почитатели в обществената мрежа Инстаграм, чийто брой приближава милион и петстотин хиляди.
„ Какви са проблемите, пред които се изправяте във вашия град? Как стоят нещата с детските градини, учебните заведения, лечебните заведения? Искам да науча за вашия живот в Мурманск. С вас съм “, написа Елена Беркова. Според изданието някогашният модел се готви да влезе в локалната администрация. Пред локално радио тя е декларирала, че ще разкрие политическата си платформа, незабавно щом завърши решението си. Въпреки че множеството мнения са скептични, Елена Беркова има политически упоритости от известно време.
През 2009 година Беркова разгласи, че ще се кандидатира за кмет в черноморския град Сочи. Тя даже пусна видео за акцията си, само че по този начин и не се записва публично като претендент. Тя даже беше споделила, че счита да се кандидатира за президент за вота през 2018 година. Според съветските закони обаче претендентът за държавен глава би трябвало да е на най-малко 35 години, а по това време тя беше на 32. Междувременно съветските медии оповестиха, че младата жена е била призната в болница, като най-вероятната причина са затруднения, получени от съблюдаване на строга диета. Състоянието на Елена Беркова се усъвършенства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР