Руската полиция задържа вчера над 800 души, участващи в демонстрация

...
Руската полиция задържа вчера над 800 души, участващи в демонстрация
Коментари Харесай

Руската полиция задържа над 800 души, демонстриращи с искане за свободни избори в Москва

Руската полиция задържа през вчерашния ден над 800 души, участващи в проява с искане за свободни избори в Москва, съобщи Ройтерс.
По информация на организацията " ОВД-инфо " в съветската столица са били арестувани 828 души, а лежащи в безпомощно положение на земята хора са били бити с палки. Полицията заяви за 600 ареста и добави, че в митинга са взели присъединяване 1500 души.
Властите споделят, че претендентите на опозицията не са събрали задоволително действителни подписи, с цел да се записват. Изключените претенденти споделят, че това е неистина. Този избор, въпреки и локален, се счита за суха подготовка преди националните парламентарни избори през 2021 година
Руските управляващи започнаха следствие за хипотетично пране на пари на стойност 1 милиард рубли (15,3 милиона долара) против фондацията за битка с корупцията на опозиционера Алексей Навални.
Навални и неговите съдружници споделят, че фондацията, която разгласява редица неуместни проверяващи материали за представители на властта, е финансирана транспарантно с дарения.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР