Руската полиция е извършила в четвъртък из цяла Русия най-малко

...
Руската полиция е извършила в четвъртък из цяла Русия най-малко
Коментари Харесай

Масови обиски в жилища и офиси на привърженици на Навални из цяла Русия

Руската полиция е направила в четвъртък из цяла Русия минимум 150 обиска в жилища и канцеларии на последователи на рецензия на Кремъл Алексей Навални, заяви в обществени мрежи Леонид Волков, бележит последовател на опозиционния водач, представен от Ройтерс.

По думите на Волков обиските са в не по-малко от 41 града, от Владивосток на Тихия океан до югозападния Краснодар. В интервенцията са взели участие не по-малко от хиляда чиновници от правоохранителните органи.

Навсякъде схемата била една и съща. Обискиращите изземвали всичката открита техника, след което откарвали обискираните за разпит.

Сред претърсените е и жилището на последовател на Навални, класирал се на второ място на кметските избори в Новосибирск в неделя, сподели Волков.

Тази акция против опозиционни дейци става четири дни откакто пропрезидентската партия " Единна Русия " изгуби една трета от местата си в градския парламент в Москва. На локалните избори в неделя партията претърпя загуби и в други обитаеми места, само че резервира преобладаващата си позиция в страната, напомня Асошиейтед прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР