Руската певица Лолита Милявска, която пристигна на 9 май на

...
Руската певица Лолита Милявска, която пристигна на 9 май на
Коментари Харесай

Голям скандал в Бургас с певицата Лолита и "човек на Путин", изпратен в България да следи руските звезди за пране на пари у нас

Руската певица Лолита Милявска, която дойде на 9 май на отмора в Бургас дружно със брачна половинка си Дмитри Иванов, била принудена след идването да прекара към час в полицията.

Както по-късно станало ясно, шефът на жилищния комплекс, в който звездната двойка имала апартамент, написал против тях тъжба. Тя била изпратена както до полицията в Бургас, по този начин и до летището в Домодедово.

В сигнала си домоуправителят твърдял, че Лолита и мъжът й идват в България, с цел да се разправят с него.

Пред медиите певицата споделя, че проблемите й почнали от момента, в който купила жилището в почивния комплекс.

„ Първо разбрахме, че жилищата са издигнати до свинеферма и ужасната смрад и квичене ни отравяха живота, до момента в който не реалокираха животните на друго място.

След това притежателите започнаха да получават астрономически сметки за ток и вода. Това докара до такава степен, че 70% от притежателите на жилищата престанаха да заплащат за обслужването на комплекса. Тогава ни стопираха тока и водата. Между другото, самата аз си бях платила сметките изцяло”, твърди известната певица.

Тя признава, че абсурдът й с домоуправителя буди смях и го упреква в психологични отклонения.

„ Този мъж не е напълно здрав и всички знаят това. Но както ми обясниха бургаските служители на реда, те не могат да го сложат под забраняване и да го настанят в психиатрия. Жена му си потегли от него, той не се къпе и от него се носи смрад. Аз, несъмнено, не съм доктор, само че мисля, че нашият домоуправител незабавно се нуждае от лекуване. И не разбирам за какво в тази страна (България) законите са толкоз странни”, ядосва се Милявска.

Тя разкрива още повече потресаващи детайлности от случая:

„ По съвет на наши, български другари и на съветски служители на реда, написах заявление домоуправителят да бъде освидетелстван, в случай че пресече границата ни. А той, явно, има желание да направи това. Та този мъж твърди, че Путин му е дал персонални инструкции да се бори с съветските актьори, които изнасят пари зад граница и в България.”

Управителят има свое мнение по случая и признава, че фактически е подал тъжба против Милявска:

„ Аз съм родолюбец, съветски родолюбец. Боря се с прането на пари, което съветските актьори вършат, криейки приходи в България. Това предписание получих персонално от Владимир Путин по време на телефонен диалог. Имам желание скоро да дойда в Москва и персонално да се доклада за свършеното пред президента!”

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР