Руската певица Алина Ян нападна единия от водещите на церемонията

...
Руската певица Алина Ян нападна единия от водещите на церемонията
Коментари Харесай

Пълен потрес! Водещ на музикални награди се сби с певица на червения килим

Руската певица Алина Ян атакува единия от водещите на церемонията на връчването на музикалните награди Music Box 2017, а той изобщо не се тормози да отговори също по този начин брутално на дръзката госпожица непосредствено в ефир. Боят стана навръх аления килим на събитието. От видеокадрите може да се допусна, че на изпълнителката не й е харесала някой коментар, произнесен от водещия по отношение на облеклото на Алина, заради което певицата много пламенно и експресивно стартира да удря водещия.



Според мнението на някои съветски издания, Алина Ян почнала да постанова водещия, тъй като най-вероятно той я е изоставил тъкмо преди церемонията.

Мъжът за няколко секунди е очевидно сюрпризиран от офанзивата като се пробва да осмисли протичащото се. Малко по-късно, откакто водещият към този момент си мисли, че е отвън директното предаване, той по този начин бута певицата, че тя безусловно прелита няколко метра, едвам държейки се на крайници.



След връчването на таградите водещият на име Роман е разказал пред публицистите, че той и Алина Ян са били дружно два месеца, само че са се скарали на музикалното събитие. Роман декларирал, че е направил коментар по отношение на роклята и общата визия на Алина и тя очевидно се е засегнала от коментара му. Той признава, че всичко се е случило доста бързо и е било мъчно да се реагира съответно.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР