Руската красавица Оксана Воеводина се омъжи за краля на Малайзия

...
Руската красавица Оксана Воеводина се омъжи за краля на Малайзия
Коментари Харесай

„Мис Москва“ 2015 се омъжи за краля на Малайзия Мухамад V

Руската хубавица Оксана Воеводина се омъжи за краля на Малайзия Мухамад V в Москва.

25-годишната Оксана е споделила „да“ на 49-годишния крал на 22 ноември. Преди това тя е работила като модел в Китай и Тайланд, в този момент е първа дама на Малайзия. Церемонията се е състояла в концертна зала в московското предградие Барвика.

Кралят е на трона от 2016 година, когато го наследява от татко си. Младоженците към момента не са разкрили по какъв начин са се срещнали.

„Когато бях в учебно заведение бях бандитка. Харесвах скейтърите, байкърите, момчетата, които обичаха да влизат в съревнования. Аз самата също карах колело“, разяснява за себе си Оксана преди няколко години.

За възгледите си за брака тя споделя: „Мисля, че мъжът би трябвало да бъде глава на фамилията и несъмнено не трябва да печели по-малко от жената“.

Сватбата бе почтена за крал. Той бе облечен в обичайни малaйзийски облекла, а булката носеше бяла рокля.

Оксана е приела исляма през април тази година и е приела името Риана Оксана Горбатенко.

25-годишната хубавица стана „Мис Москва“ през 2015 година Преди това е приключила елитния съветски стопански университет „Г.В. Плеханов“.

За ролята си на кралица на хубостта Оксана сподели:

„Бях най-високата и най-слабата в класа ми и се притеснявах за това. Едва когато отидох в университета осъзнах, че това е моята мощна страна. Младежите започнаха да ми обръщат внимание и осъзнах, че се заглеждат доста повече по мен, в сравнение с по дебели и не изключително високи девойки.“

Кралят на Малайзия е посещавал някои от най-престижните британски университети.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР