Руската компания Alrosa, най-големият световен производител на необработени диаманти по

...
Руската компания Alrosa, най-големият световен производител на необработени диаманти по
Коментари Харесай

Руски диамантен гигант събра 11,8 млн. долара на търг в Ню Йорк

Руската компания Alrosa, най-големият международен производител на необработени диаманти по размер на каратите, събра 11,8 милиона $ на първия си нюйоркски диамантен търг през годината, заяви Ройтерс.

Alrosa се стреми да усили активността си в Съединени американски щати. Ребека Форстър, президент на филиала на компанията в Северна Америка, съобщи, че глобите против някои съветски компании не са повлияли върху привлекателността на съветските висококачествени диаманти.

Руската диамантена компания възобнови интервенциите си в Ню Йорк предходната година, откакто те бяха замразени в продължение на две години, заради организационни промени. През 2018 година Alrosa организира два търга с диаманти, на които събра 18,3 милиона $ от интернационалните купувачи.

"Съединените щати са целеви пазар за напредък. Той е най-големият пазар на диаманти ", съобщи Форстър в изявление, представена от Ройтерс. Тя сподели, че тази година Alrosa се стреми към четири продажби на необработени диаманти в Съединените щати, в това число продажбата през март, също и два търга на полирани камъни. Alrosa акцентира своя блян към удвояване на американската си годишна активност през ​​следващите няколко години.

Alrosa е съветска група от компании за рандеман на диаманти, профилирани в изследване, рандеман, произвеждане и продажба на диаманти. Компанията е водеща в света във връзка с добива на диаманти по размер като обезпечава 95% от производството на диаманти в Русия и 27% от международния рандеман на диаманти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР