Руската инвазия в Украйна е продукт на многопластови процеси, но

...
Руската инвазия в Украйна е продукт на многопластови процеси, но
Коментари Харесай

Авторитарните режими подушиха слабостта и мазохизма на Запада

Руската инвазия в Украйна е артикул на многопластови процеси, само че надали щеше да е допустима без едно основно изискване – демонстративната уязвимост и себеомраза на Западната цивилизация, захласната от полови и расови дистопии, закрепена в климатични заклинания, поканила моралното и интелектуално разлагане в тогавашните храмове на свободата и просперитета, пренаписваща личната си история, с цел да се изкара огромния бял изверг на човечеството. Под Западна цивилизация тук се има поради мрежата от леви елити, окупирала институциите на политическа, медийна и културна власт в най-развитите страни на планетата.

Тези елити предадоха Запада и сътвориха изискванията за исторически събития като съветската инвазия в Украйна и все по-приближаващата китайска заплаха за Тайван.

Авторитарните и поредни режими, необременени от диспути за трансджендър местоимения и броя на белите хора в сериалите, подушиха слабостта на Западната цивилизация и взеха решение да работят в благозвучие с имперските си ползи.

Представете си, че сте на мястото на властващите мъже в страни като Русия и Китай. Вие виждате по какъв начин най-могъщата военна и финансова система се трансформира в посмешище. Ставате очевидци на срамни спектакли – биологичен мъж в рокля е повдигнат в четиризвезден адмирал в Съединени американски щати, изработен е заместник-министър на опазването на здравето и е празнуван от елитите като „ първата жена “ с такива самопризнания. Небинарен фетишист и „ мил кралица “ със полови девиации, включващи ролева игра с гейове, правещи се на скимтящи кучета, получава върховен пост в енергийното министерство на Америка и стартира да дава отговор за отработеното нуклеарно гориво. Какво ще си помислите за положението на Запада, за тяхната подготвеност да се изправят против действителни геополитически провокации.

Мъжете с власт в страни като Русия и Китай видяха позорното евакуиране на американската войска от Афганистан. Такива неща не се не помнят. Хората, падащи от излитащи самолети, танцуващите талибани и оставените като „ подарък “ муниции за десетки милиарди долари... А малко преди евакуацията на американското посолство в Кабул там се е веел и ЛГБТ флага с цветовете на дъгата. Като знак на развода с действителността на западните елити. Какви заключения си вършат властническите водачи?

После тези режими виждат и по какъв начин началството на Пентагона приказва за заплахата от „ бяло предимство “ като опасност номер едно. Как генералите приказват за „ белия яд “ на елементарните американски жители. Наблюдават откритото пренебрежение на западните елити към болшинствата на личните им страни, запомнят по какъв начин екстремисти обезглавяват статуите на великите европейски и американски персони.

Тези леви по своя темперамент и профил елити трансфораха някаква тийнейджърка с психологични проблеми в жрица на климатичния фетиш. Каниха я да им се кара по интернационалните срещи на върха, скимтяха пред нея и одобряваха безумни, самоубийствени „ зелени “ покупко-продажби, с цел да я умилостивят. Жертваха енергийната самостоятелност на Европа по едно и също време в името на утопии и апокалиптични предсказания.

Авторитарните водачи гледаха по какъв начин западните държавни управления се съюзяват с софтуерните монополисти, с цел да цензурират хора и отзиви оттатък все по-умопомраченото „ демократично единодушие “. Гледаха по какъв начин се пребиват и арестуват „ неправилни “ протестиращи, по какъв начин „ свободните и демократични “ медии демонизират елементарни и почтени жители.

Авторитарните режими чакаха кръвта на гордостта и патриотизма да изтече от тялото на Запада. Усмихваха се при всеки акт на идеологическо лудост и обществено пренебрежение към културата и историята на Европа и Съединени американски щати, пръкнали се от прогресивните апаратчици из западните институции. Тези мазохистични мерзавци прожектираха на открито облик на една цивилизация в крах – слаба, детска, несигурна и парализирана от бесове.

Всеки незомбиран би се отвратил от държанието на западните елити. Но в случай че си властнически водач, може би е мъчно да устоиш на опцията да тестваш до каква степен тяхната всеобхватна корупция е отслабила самите фундаменти на една могъща цивилизация. Да рискуавш и да провериш дали ЛГБТ парадите, трансджендър местоименията, обсесията по „ дайвъристи “ и квоти за дами и малцинства непременно са разложили и разкапали велики сили със славна история. История, от която актуалните им елити се срамят демонстративно. Е, виждаме резултатите от един подобен тест. Но той надали ще е финален.
Владислав Апостолов, коментар особено за
***

Владислав Апостолов е създател и публицист с дълготраен опит в печатни и електронни медии. Културен редактор във вестник „ Труд “. Коментатор в bTV и БНР 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР