Руската императрица Елисавета Петровна се е смятала за една от

...
Руската императрица Елисавета Петровна се е смятала за една от
Коментари Харесай

Филип Киркоров къта 5500 чифта обувки в гардероба

Руската императрица Елисавета Петровна се е считала за една от най-модните персони на 18-ти век. За целия си живот тя е имала над 15 000 тоалета и няколко хиляди чифта обувки. Но съветската суперзвезда Филип Киркоров съумя и нея да надмине, научи HotArena.

За суетата на предшественичката на Екатерина Велика се носят митове, само че даже и те не са задоволителни, с цел да съперничат на историите за Киркоров. Певецът с български генезис съумя да затъмни коронованата персона със наличието на дрешника си, написа „ Телеграф ”.

Кралят на съветската сцена разполага с близо 5500 чифта обувки и над 900 000 костюма, аксесоари и бижута. За мащабите на дрешника му споделя и персоналния му фешън помощник. По думите му, артистът има гардероб с размерите на Нарния.

„ Аз я назовавам Нарния – отваряш вратата и там се открива безпределно пространство ”, споделя Арсен, цитират от teleprogramma.pro.

И това е единствено една от трите гардеробни на артиста. Най-голямата е с повърхност от 650 квадратни метра, а другите две – по 300 квадрата.

Киркоров носи облекла единствено на водещи международни моделиери, като постоянно си съперничи в това отношение със международни звезди като Елтън Джон.

Само на последното разпределяне на премиите „ Песен на годината ”, Филип се е появил в костюм на Долче и Габана на стойност 87 000 евро или към 6 милиона рубли.

Айрапетов споделя още, че всяка движимост на артиста се вкарва в специфична база данни и й се слага неповторим код. Модният дизайнер признава, че работи без почивни дни, само че пък е обилно заплатен за работата си.

Арсен споделя, че единствено за две години работа у Киркоров си е купил апартамент в Москва.

А осведомени настояват, че месечните разноски на Филип са колосални – 5 милиона рубли или към 70 000 евро.

Само на персоналния си пиар той плащал по 3500 евро, а на креативния колектив, който наброява 20 души, харчел по 1,5 милиона рубли или 21 000 евро.

Останалата част от сумата отивала за обслужващ личен състав, облекла и други битови разноски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР