Руската икономика устоява добре на западните санкциите. Това каза президентът

...
Руската икономика устоява добре на западните санкциите. Това каза президентът
Коментари Харесай

Путин: Русия уверено се справя с натиска от Запада

Руската стопанска система устоява добре на западните глобите. Това сподели президентът на Русия Владимир Путин на онлайн среща с бизнес специалисти. По думите му, макар натиска от Запада, Русия се е справила със дилемите си да защищити стопанската система си. 

Русия решително се е справила с „ външния напън “ от Запада, сподели президентът Владимир Путин. По думите му икономическият блицкриг против страната му не е проработил.

 
Отново желая да подчертая, че Русия решително се оправя с външния напън, а в действителност може да се каже с финансово-технологичната експанзия от някои страни. Тактиката на стопански блицкриг, офанзивата, на която разчитаха те, не проработи – това към този момент е явно за всички, а също и за тях. Ние бързо въведохме ефикасни отбранителни ограничения, бяха стартирани механизми за поддръжка на основни стопански браншове, систематични компании, както и дребния и междинен бизнес.
Владимир Путин – президент на Русия

По думите на Путин е належащо Русия не просто да реагира на каквито и да е вражески дейности, а поредно да взема решение дилемите, свързани със личното ѝ развиване.

 
Нашият приоритет е поддържането на макроикономическа непоклатимост и резистентност. Знам, че това се разисква всеки ден, спорим кое се нуждае от повече внимание, кое се нуждае от повече финансиране или повече спестявания. Създаваме „ защитна мрежа “, която да работи в неизбежния развой на дедоларизация.
Владимир Путин – президент на Русия 

Путин не загатна нищо за отстъплението на съветските войски в Североизточна Украйна. Попитан дали президентът има намерение да разпореди обща готовност в отговор на украинската контраатака, представителят на Кремъл Дмитрий Песков препрати въпроса към министерството на защитата.

Засега Путин не е прибегнал до активизиране на съветските запаси, които наброяват към 2 милиона души с военна работа през последните 5 години.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР