Руската федерация надъхва строители със соцлозунги да работят бързо. До

...
Руската федерация надъхва строители със соцлозунги да работят бързо. До
Коментари Харесай

Руските болници като филм на ужасите

Руската федерация надъхва строители със соцлозунги да работят бързо. До градеж в покрайнините на Москва бяха поставени плакати, които да призоват служащите да работят оптимално експедитивно за построяването на болница за лекуване на ковид.

Френският " Монд " в своя обява подчертава на забавни данни за съветското опазване на здравето след първите появи на Covid-19 на територията на федерацията.

117 000 здания са изследвани, където биха могли да се изолират инфектирани и лекувани.

От тях 41,1% нямат централно отопление, а 30,5% нямат топла вода. Данните са показани на съветското здравно министерство, от където са оповестили, че не всички здания са обществени. Това обаче демонстрира действителността, пред която може да се сблъска Русия, а точно да пригоди огромна част от постройките си с естествени битови условия при възможен пик на пандемията.

Изданието разяснява, че здравната система на Русия претърпява провал след промените от 1990 година. Едва 3,2% от Брутният вътрешен продукт на Русия отиват за опазване на здравето. За множеството руснаци от провинциите на Руската федерация лечебните заведения там са като от филм на ужасите.

В Русия има над 4100 случая на инфектирани, а 34 са умряли. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР