Руската федерация може да харчи за отбрана доста повече, отколкото

...
Руската федерация може да харчи за отбрана доста повече, отколкото
Коментари Харесай

Руският военен бюджет е 4 пъти по-голям от обявения

Руската федерация може да харчи за защита много повече, в сравнение с се счита, написа американският боен портал War on the Rocks. Особено в случай че се създадат по-задълбочени калкулации, които регистрират разнообразни стопански нюанси.

Въз основа на средногодишния курс на $ по отношение на рублата, съветските военни разноски нормално се правят оценка от международните медии на към 60 милиарда $ годишно (всъщност през днешния ден публично са към 46 милиарда). Това почти подхожда на равнището на разноските на Англия и Франция. Всеки, който е осведомен с съветската стратегия за рационализация на въоръжените сили през последното десетилетие, отбелязва американското издание, ще види известно противоречие. А точно, по какъв начин е допустимо да имате боен бюджет с размера на английския и да поддържате толкоз огромни въоръжени сили и по едно и също време с това да купувате такова голямо количество бойна техника?

Освен това, продължава изданието, за какви пари съветските учени създават хиперзвукови оръжия или системи за Противовъздушна отбрана от последващо потомство? Този размер на поръчки и проучвания и разработки не би трябвало да е вероятен с военния бюджет, който се афишира на публично равнище, написа организация " Фокус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР