Руската Федерална служба за изпълнение на наказанията (ФСИН) заяви, че

...
Руската Федерална служба за изпълнение на наказанията (ФСИН) заяви, че
Коментари Харесай

Руските власти смятат да арестуват Навални при връщането му в родината

Руската Федерална работа за осъществяване на наказванията (ФСИН) съобщи, че има намерение да арестува опозиционера Алексей Навални, в случай че той се върне в Русия от Германия, както възнамерява да направи в неделя, съобщи Франс прес.

Като съображение за задържането му се акцентира това, че е нарушил изискванията на издадена против него условна присъда затвор.

Федералната работа на пандизите е длъжна да вземе всички нужни ограничения за арестуването на нарушителя Алексей Навални, до момента в който се чака правосъдно решение за подмяна на условната му присъда с ефикасна, уточни в официално съобщение ФСИН.

Видният критик на съветския президент Владимир Путин разгласи през вчерашния ден, че счита да се върне в Русия със аероплан на 17 януари макар заплахата да бъде пратен в пандиза при идването си от Германия, отбелязва Ройтерс.

Навални бе откаран за лекуване в Германия, откакто колабира по време на полет от Сибир за Москва на 20 август м.г. Германия и други западни страни споделиха, че е имало опит за убийството му с нервнопаралитичен сътрудник от вида Новичок.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР