Руската Федерална служба за безопасност (ФСБ) е разкрила убийството на

...
Руската Федерална служба за безопасност (ФСБ) е разкрила убийството на
Коментари Харесай

ФСБ разкри убийството на Дугина - отговорни били украинските спецслужби

Руската Федерална работа за сигурност (ФСБ) е разкрила убийството на Даря Дугина, дъщерята на идеолога на Путин Александър Дугин, заяви държавната медия РИА Новости.

" Установено е, че закононарушението е квалифицирано и осъществено от украинските специфични сили. Екзекуторът е украинската гражданка Наталия Павловна Вовк, родена през 1979 година “, се споделя в известието на прессекретариата на ФСБ.

Според службите, Вовк е пристигнала в Русия с 12-годишната си щерка на 23 юли, и е снимала жилището на Дугина, с цел да събере информация за метода й на живот.

На 21 август, ден след убийството на съветската пропагандаторка, Вовк напуснала Русия дружно с щерка си през Псковската област в Естония.

Властите в Украйна към този момент отхвърлиха да имат каквото и да е общо с взривения автомобил на Дугина, с която е трябвало да пътува и татко й.

Снощи обаче различен пое отговорността за атентата против Дугина, също деен агитатор на московския режим. Това е незнайната до момента антиправителствена съветска организация " Национална републиканска войска ", показана от някогашният член на съветската Дума и съперник на Путин Иля Пономарьов. 

От " Национална републиканска войска " смятат Путин за " грабител на власт и измамник на конституцията, подкладил братоубийствена война сред славянски нации и пращащ съветските бойци на безмислена гибел ".

Не е ясно обаче дали тази организация в реалност съществува - съгласно някои коментатори тя може да е нереалност, основана от самото ФСБ.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР