Руската еднокомпонентна Спутник Лайт ще се появи през февруари тази

...
Руската еднокомпонентна Спутник Лайт ще се появи през февруари тази
Коментари Харесай

В една доза: Русия пуска през февруари ваксината Спутник Лайт

Руската еднокомпонентна " Спутник Лайт " ще се появи през февруари тази година. Това оповестиха ТАСС и Ройтерс, като се базират на обява в профила в Twitter на имунизацията " Спутник V ".
" Ще пуснем еднокомпонентна ваксина през февруари - нарекохме я " Спутник лайт ", оповестиха основателите на имунизацията от Центъра " Гамалея ". Руският фонд за директни вложения заяви по-рано, че финансира клинични проучвания на имунизацията " Спутник лайт ", която да бъде дейно краткотрайно решение за доста страни по света, написа.
 Ефективността на съветската ваксина Спутник V за клетъчния имунитет е близо 100% Ефективността на съветската ваксина " Спутник V " за клетъчния имунитет е близо 100%
Ефикасността на имунизацията против ковид " Спутник V " за изработването на клетъчен имунитет след имунизацията е близо 100 %,...
Тази ваксина в една доза ще дава разнообразни равнища на отбрана, до 85 на 100 при избрана група хора. Според шефа на фонда Кирил Дмитриев във ведомството към този момент виждат доста търсене на имунизацията от задгранични държавни управления. Имунитетът след банкет на " лайт имунизацията " се образува в продължение на три седмици и ще се резервира за интервал от 3-4 месеца, разясни шефът на Националния проучвателен център по епидемиология и микробиология " Гамалея " Александър Гинсбург.
В началото на месеца бе обявено, че стартират клинични тествания на редуцираната в една доза ваксина върху 150 души в Москва и Санкт Петербург. Основната цел на препарата е да понижи броя на смъртните случаи от новата коронавирусна зараза в страните, където смъртността е доста висока. В Русия ще се ползва обичайна имунизация с две дози от имунизацията " Спутник V ", отбелязва ТАСС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР