Руската държавна телевизия обяви, че турски военни специалисти в района

...
Руската държавна телевизия обяви, че турски военни специалисти в района
Коментари Харесай

Държавната телевизия на Русия: Армията на Турция стреля по руски самолети в Идлиб

Руската държавна телевизия разгласи, че турски военни експерти в региона на сирийската провинция Идлиб употребяват ракети, изстреляни с оръжия на рамо, с цел да се опитат да смъкват съветски и сирийски военни самолети , оповестява " Ройтерс ".

Твърдението, излъчено по време на репортаж от Идлиб по телевизия " Россия 24 ", беше направено, откакто публични представители на Турция и бунтовниците обявиха, че сирийските бунтовници, подкрепяни от турската войска, са завладяли град Нейраб в Идлиб.

Turkish soldiers firing a MANPADS against a Russian jet over Idlib in Syria yesterday, the missile missed the jet #Syria #Turkey #Russia pic.twitter.com/Ek3WvGgkW5
— CNW (@ConflictsW) February 21, 2020
" Техни лични и съветски самолети избавят живота на сирийските бойци в дословен смисъл ", се показва в информацията на " Россия 24 ", като се добавя: " Сирийските и съветските самолети стопират бунтовниците още веднъж и още веднъж . Но небето над Идлиб също е рисково. Бунтовниците и турските експерти интензивно употребяват портативни системи за противовъздушна защита . "

Изтъква се също, че съветските и сирийските самолети затова са били принудени да подхващат контрамерки след осъществяването на бомбардировки против позиции на бунтовниците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР