Руската банка ПСБ отпусна кредит на фирма в злато -

...
Руската банка ПСБ отпусна кредит на фирма в злато -
Коментари Харесай

Руска банка отпусна бизнес кредит в ... злато

Руската банка ПСБ отпусна заем на компания в злато - в размер над 100 кг, съобщавт от кредитната институция, която е от огромните в страната.

" ПСБ даде първия заем в злато и то на златодобивно дружество, намиращо се в Забайкалския край. Заемът е за интервал от една година и надвишава 100 кг от благородния метал ", се споделя в изказването, без да се прецизира името на компанията адресат на " златния " заем, написа Прайм.
 Хонконг измества Дубай като най-големия център за търговия със злато в Русия
След Лондон и Дубай, съветското злато има нов международен център за търговия

А западните наказания не престават

От банката означават, че обслужването на лихвените заплащания, както и погасяването на главницата по заема, също ще се правят в злато. А това е изключително забавно и комфортно за дружество с активност в областта на благородните метали, защото разрешава на кредитополучателя да осигурава финансовата непоклатимост на компанията, без значение от съмненията в цените на златото.

По думите на шефа на отдела за вложения и комплицирани финансовиоперации в ПСБ Никита Душкин, развиването на различни форми на финансиране е главен детайл от тактиката на банката, ориентирана към търсене и основаване на нишови продуктови и географски конкурентни преимущества. Той прибавя, че банката ще продължи интензивно да развива фирмено финансиране в злато през идната година.
 Киргизстан изнася от ден на ден злато, а стопанската система й набъбна с 50% за 3 години
Бившата руска република, която продава тонове злато на Швейцария и печели все по-добре от това

Износът се е нараснал 115 пъти единствено за една година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР