Руската авиокомпания Аерофлот отне точките за вярност на пътник, излъгал

...
Руската авиокомпания Аерофлот отне точките за вярност на пътник, излъгал
Коментари Харесай

Руснак загуби самолетните си бонуси, излъгал за теглото на дебелия си котарак

Руската самолетна компания " Аерофлот " лиши точките за честност на пасажер, излъгал за тежестта на своя котарак, с цел да го вземе със себе си в самолета, заяви Агенция Франс Прес.

Михаил Галин се похвали във Facebook по какъв начин е надхитрил самолетната компания, откакто котаракът му Виктор се оказал доста тежък, с цел да го съпровожда в салона на самолета от Латвия за Владивосток със прекъсване в Москва.

" При премерването животното тежеше повече от 10 кг, а границата на " Аерофлот " за полет в салона е 8 кг " - изясни младият мъж.

За да не остави любимеца си в багажното, Михаил Галин отсрочил отлитането си от Москва и почнал да търси котка, която наподобява по същия метод, само че е по-лека. На идващия ден отишъл на летището с " котарака, двойничката му и притежателите й ". Той съумял да се записва в бизнес класа с любимеца си с помощта на тази машинация. Във Facebook Галин пуснал фотография на котарака с чаша шампанско пред него.

" Аерофлот " обаче не одобрил държанието на Галин. С наличните фрагменти от видеонаблюдението чиновници на компанията потвърдили, че Виктор е заместен при претеглянето от " сходна котка, тежаща 7 кг ". Затова е взето решение да бъдат отнети всичките му благи, а те са 400 000, което се равнява на няколко хиляди евро.

Галин не се вълнува изключително от загубата и разгласява фотография на Виктор като малко коте, когато тежестта му " към момента подхожда на условията на превозвача ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР