Руската авиокомпания Аерофлот отне точките за вярност на пътник, излъгал

...
Руската авиокомпания Аерофлот отне точките за вярност на пътник, излъгал
Коментари Харесай

Внимание, дебела котка в самолета

Руската самолетна компания " Аерофлот " лиши точките за честност на пасажер , излъгал за тежестта на своя котарак , с цел да го вземе със себе си в самолета, заяви Агенция Франс Прес.

Михаил Галин се похвали във Facebook по какъв начин е надхитрил самолетната компания, откакто котаракът му Виктор се оказал доста тежък, с цел да го съпровожда в салона на самолета от Латвия за Владивосток със прекъсване в Москва.

" При премерването животното тежеше повече от 10 кг, а границата на " Аерофлот " за полет в салона е 8 к г " - изясни младият мъж.

За да не остави любимеца си в багажното, Михаил Галин отсрочил отлитането си от Москва и почнал да търси котка, която наподобява по същия метод, само че е по-лека. На идващия ден отишъл на летището с " котарака, двойничката му и притежателите й ". Той съумял да се записва в бизнес класа с любимеца си с помощта на тази машинация.
               

A post shared by (@mikhail_galin) on Nov 5, 2019 at 10:20pm PST

Във Facebook Галин пуснал фотография на котарака с чаша шампанско пред него.
   Публикувахте от в 
" Аерофлот " обаче не одобрил държанието на Галин. С наличните фрагменти от видеонаблюдението чиновници на компанията потвърдили, че Виктор е заместен при претеглянето от " сходна котка, тежаща 7 кг ". Затова е взето решение да бъдат отнети всичките му благи, а те са 400 000, което се равнява на няколко хиляди евро.-->

Галин не се вълнува изключително от загубата и разгласява фотография на Виктор като малко коте , когато тежестта му " към момента подхожда на условията на превозвача ".

A post shared by (@mikhail_galin) on Nov 10, 2019 at 9:33pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР