Руската армия заяви, че ударите, нанесени в навечерието на Нова

...
Руската армия заяви, че ударите, нанесени в навечерието на Нова
Коментари Харесай

Руската армия твърди, че са обстрелвани обекти за производство дронове

Руската войска съобщи, че ударите, нанесени в навечерието на Нова година по няколко украински града, в това число Киев, са били ориентирани против обекти за произвеждане на безпилотни летателни апарати, за да бъдат осуетени планувани " терористични офанзиви ".

" На 31 декември 2022 година съветските въоръжени сили нанесоха акуратен въздушен удар с огромен обхват против обекти на украинската отбранителна индустрия, участващи в производството на безпилотни летателни апарати, употребявани за осъществяване на терористични набези против Русия ", съобщи съветското министерство на защитата в ежедневния си отчет.

Припомняме, че голям брой гърмежи раздрусаха Киев и други региони на Украйна през днешния ден, причинявайки гибелта на минимум един човек и ранявайки 14 други, в символ, че темпото на съветските офанзиви се ускорява преди Нова година.

Украински публични представители обявиха, че Русия към този момент съзнателно нападна цивилни жители, като се стреми да сътвори атмосфера на боязън, с цел да бъде новата 2023 година мрачна и кървава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР