Руската армия транспортира шлепове в района на река Днепър до

...
Руската армия транспортира шлепове в района на река Днепър до
Коментари Харесай

Руските военни изграждат понтонен мост на река Днепър край Херсон след системните удари по Антоновския -

Руската войска транспортира шлепове в региона на река Днепър до Антоновския мост и имат намерение да изградят през реката солиден понтонен мост, заяви организация УНИАН с позоваване на известие на английското разузнаване от региона. Британците означават, че тази точка е основна връзка сред окупираната от Русия Херсонска област и Източна Украйна.

Преминаването на съветските сили през реката в региона на окупирания Херсон стана невероятно след няколкото украински офанзиви против главното оборудване за секване на Днепър в това място – Антоновския мост.

В продължение на няколко седмици съветските войски разчитаха на ферибот, само че в този момент са решили да изградят понтонен мост, с който се надяват да усилят потенциала за прекачване на сили и техника в съпоставяне.

„ Плаващият мост към момента ще бъде уязвим за украинските настъпателни дейности “, показва разследващата работа на Англия.

Както УНИАН заяви по-рано, при започване на август украинските военни удариха Антоновския мост на няколко пъти и му нанесоха съществени провали. Руските окупатори в Херсонска област започнаха да се паникьосват поради сполучливите удари на Въоръжените сили на Украйна и съгласно информация от локални източници са почнали евакуацията на фамилиите на военнослужещи от Херсон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР