Руската армия съобщи днес, че е свалила 10 украински дрона

...
Руската армия съобщи днес, че е свалила 10 украински дрона
Коментари Харесай

Руската армия: Свалихме 10 украински дрона в Крим

Руската войска заяви през днешния ден, че е свалила 10 украински дрона при опит за " масирана " офанзива против нейните обекти на анексирания Кримски полуостров ден след сходно навлизане на няколко безпилотни летателни апарата на съветска територия, съобщи Франс прес.
Прочетете още
" Опитът на киевския режим за масирана офанзива с дронове против обекти на Кримския полуостров беше осуетен ", се споделя в изказване на съветското министерство на защитата.

Според министерството шест украински ударни дрона са били свалени от съветската противовъздушна защита, а други четири са били извадени от строя с електронни средства. Украйна извърши през вчерашния ден офанзива с дрон против съветска територия, само че тя не аргументи никакви вреди. Един от безпилотни летателни апарати се разруши в региона на съветската столица Москва - нещо, което се случва за първи път.

Три други дрона бяха свалени от съветските сили през нощта против вторник в други райони.

Това не е първият случай, когато Крим (полуостров, анексиран от Русия през 2014 година, където е основан нейният Черноморски флот, и който тя употребява като тилова база за нашествието си в Украйна) е нападнат благодарение на дронове. 

Безпилотни летателни апарати нападнаха пристанището на Севастопол там през декември, електроцентрала при започване на октомври и щаба на съветския Черноморски флот през август предходната година.

В края на октомври съветски кораби в Севастополския залив станаха обект на нахлуване, което накара Русия краткотрайно да спре действието на значимото съглашение за износа на украинско зърно, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР