Руската армия продължава да напредва в посока Бахмут, като в

...
Руската армия продължава да напредва в посока Бахмут, като в
Коментари Харесай

Руснаците напредват в посока Бахмут

Руската войска продължава да напредва в посока Бахмут, като в това време украинските бранители отблъскват опитите за офанзиви в посоките на Харков и Славянск, се показва в сводка на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна към 6 часа сутринта на 8 юли.

Няма основни промени в състава и активността на подразделенията на въоръжените сили на Беларус в пограничните региони на Брестка и Гомелска област във Волинско и Полеско направление. В Северско направление съветските войски са обстрелвали с реактивна артилерия и минохвъргачки региона на обитаемоте места: Михалчина Слобода, Черниговска област.

В харковското направление руснаците не престават да водят отбранителни дейности. Руската войска е обстрелвала от артилерия, реактивни системи за залпов огън и танкове регионите на обитаемоте места: Харков, Николское, Лебяже, Уди, Дементиевка, Горни и Стари Салтов, Петровка, Руски Тишки и Байрак.

Нанесен е въздушен удар покрай Петровка.

Украинските бойци уверено потушиха опит за нахлуване в посока Дементиевка.

В посока на Славянск съветските сили са ползвали огнево влияние от артилерия от друг диаметър в регионите на обитаемоте места Волобуевка, Крестище, Гусаровка, Чепол, Мазановка, Долина, Красное, Дибривное, Богородичное и Адамовка, написа изданието " Украинская истина ".

Източник: " Украинская истина "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР