Руската армия и съюзническите сили на ЛДНР се приближиха до

...
Руската армия и съюзническите сили на ЛДНР се приближиха до
Коментари Харесай

Назрява нов етап от руската специална операция в Украйна

Руската войска и съюзническите сили на ЛДНР се приближиха до последното огромно обитаемо място, което покрива пътя към Славянск - Северск. В Украйна се разиграват нови огромни военни събития.

Киевските сили за сигурност употребяват нормалната тактичност, изграждайки отбрана по пътните направления (автомобилни и железопътни), които минават от Северск до Артьомовск (Бахмут). По-рано въоръжените сили на Украйна образуваха отбранителни линии по Северски Донец.

Въоръжените сили на Руската федерация обаче не се насочиха към фронтална офанзива, а пристигнаха от тила, което даде опция по едно и също време да се сътвори котела в региона на Горское-Золотое, написа деловият вестник „ Взгляд “.

Сега нашите войски са в покрайнините на Славянск, зад които на врага ще бъде невероятно да провежда отбранителна линия, защото индустриалният регион на Донбас свършва тук и стартира Левобережна Украйна. В този район просто няма къде да се основат мощни укрепени региони на въоръжените сили на Украйна, тъй че въоръжените сили на Руската федерация ще могат да напредват в посока Запорожие, навлизайки в оперативното пространство на обширна територия.

" По-нататъшните събития могат да бъдат разграничени на няколко интервенции с друг мащаб и дълготрайност. Възможно е разбиването на отбранителните линии към Славянск (без значение какъв брой са) да отнеме до две седмици, според от равнището на морала на бранителите му “, написа Взгляд.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР