Руската армия е започнала да набира възрастни мъже от цялата

...
Руската армия е започнала да набира възрастни мъже от цялата
Коментари Харесай

Русия смути с новосформирания батальон Тигър, който ще воюва в Украйна

Руската войска е почнала да набира възрастни мъже от цялата страна, които да бъдат изпратени да водят война на фронта в югоизточните елементи на Украйна, където боевете за Донецк не престават с цялостна мощ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6518
Една от публичните малките екрани в Приморския край популяризира фрагменти в Ютуб, на които се вижда по какъв начин група от доброволци се учат да боравят с оръжие, преди да бъдат изпратени на фронта.

Прави усещане, че групата се състои най-вече от мъже в преклонна възраст. На видеото се вижда по какъв начин се учат да стрелят, до момента в който инструктурите им обяснават всъщност по какъв начин се употребява оръжие. Целта на занятието е да бъде образувана така наречен батальонна група " Тигър ", която да подкрепи съветските войски в Украйна.



Въпреки това някои фотоси, споделени в обществените мрежи от Nexta TV, демонстрират същите мъже, които са очевидно изтощени и унили.

Ето по какъв начин наподобяват " бойците " от новия съветски батальон " Тигър ", който ще бъде изпратен в Украйна. По някаква причина беззъбите " тигри " не наподобяват доста щастливи, написа изданието.

This is what the " fighters " of the new " Tiger " battalion, which is going to be sent to, look like.

The toothless " Tigers " are not too happy for some reason.
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР