Руската армия е извела за командно-щабно обучение стратегически ракетен комплекс

...
Руската армия е извела за командно-щабно обучение стратегически ракетен комплекс
Коментари Харесай

Русия провежда учения с ядрени ракетни комплекси Ярс

Руската войска е извела за командно-щабно образование стратегически ракетен комплекс " Ярс ", който е оборудван с междуконтинентална балистична ракета. Обучунието се организира с военни от ракетните войски в Новосибирск, съобщи Униан.

Руското министерство на защитата заяви, че комисия ще извърши сложна контролна инспекция на Омското ракетно поделение с провеждането на командно-щабно обучение с Новосибирското ракетно поделение, което ще включва ракетни комплекси " Ярс ".

От военното ведомство на Русия означават, че в ученията вземат участие над 3000 бойци и към 300 единици техника. Комисията ще ревизира координацията на военните при осъществяване на задания.

" Планира се по време на образованието да се упражняват маневрени дейности с самостоятелни пускови ракетни комплекси " Ярс ", които ще обзет територията на три района “, прецизират от министерството.

Военните ще изпълнят дейности по „ маскиране и противопоставяне против модерни средства за въздушно разузнаване при взаимоотношение с подразделения и елементи от Централния боен окръг и въздушно-космическите сили “. Особено внимание ще бъде отделено на „ приложението на разнообразни модификации безпилотни апарати ".
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР