Руска телевизия внезапно е спряла излъчването на комедиен сериал с

...
Руска телевизия внезапно е спряла излъчването на комедиен сериал с
Коментари Харесай

Телевизия в Русия свали сериал с участието на Зеленски заради груба шега за Путин

Руска телевизия ненадейно е спряла излъчването на комедиен сериал с присъединяване на президента на Украйна Володимир Зеленски, откакто подхвърляне на груба смешка за съветския президент Владимир Путин е било излъчено в Далечния изток на Русия, написа " Гардиън ".

Политическата ирония " Слуга на народа " послужи като платформа за някогашния комедиант Володимир Зеленски да завоюва известност и в последна сметка да завоюва президентските избори в Украйна, във избор значително воден от яд към предходните ръководители на страната.

Ала с остри смешки, ориентирани против Путин, мнозина се чудеха какъв брой дълго ще продължи излъчването на сериала във деликатно следения ефирен ефир в Русия.

Отговорът е по-малко от една вечер.

След бързо редактиране на смешка, направена за сметка на Путин в премиерата на сериала, телевизионният канал TNT след това е спрял излъчването на 23-те епизода , заменяйки ги с комедийни сериали, които е по-малко евентуално да раздразнят Кремъл.

От TNT не са дали отговор на настояванията на " Гардиън " за коментар. От малкия екран са декларирали за съветския вестник " Ведомости ", че в никакъв случай не били възнамерявали да излъчват целия сериал и че излъчването било " маркетингов ход " за нейната онлайн стрийминг услуга. Епизодът към момента е наличен там.

" Слуга на народа " следва невероятното нанагорнище на Зеленски от гимназиален преподавател до президент на Украйна, откакто неговата дрънканица против корупцията стана доста известна измежду украинците.

В премиерата на сериала Зеленски, играещ ролята на нов президент на Украйна, избира нов часовник, който да дава отговор на тези, носени от други държавни ръководители.

Казват му, че Путин носи Hublot.

" Путин е Хублот? ", дава отговор Зеленски.

Думата Hublot наподобява на думата " хуй " в съветския език. Фразата " Путин е хуй " стана известен девиз след експлоадирането на спора в Югоизточна Украйна и може да бъде чут на манифестации срещу Путин и да се види в графити, изрисувани по стените в Украйна.

Не е ясно дали тази смешка е била задоволителна, с цел да провокира прекъсването на сериала, защото той съдържа редица смешки за Русия и Путин. Но в по-късни предавания на " Слуга на хората " в сряда вечерта, в това число и тези, показани в Москва, шегата е била редактирана.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР