Руска стюардеса разкри процедурата за пътниците в самолета в случай

...
Руска стюардеса разкри процедурата за пътниците в самолета в случай
Коментари Харесай

Красива стюардеса разкри шанса да оцелеем при пожар в самолета

Руска стюардеса разкри процедурата за пасажерите в самолета при положение на пожар на борда и разяснява възможностите да оцелеем при изключителна обстановка. Тя показа съответната информация в Instagram.

„ Не забравяйте, че даже самолетът да е обхванат от пламъци, постоянно има късмет да избягате! Основното нещо е да не изпадате в суматоха и да следвате инструкциите на членовете на екипажа “, сподели стюардесата, наблягайки, че при положение на пожар на човек се предлага да се наведе допустимо най-ниско до пода, да пълзи и да диша през мокра забрадка.

На първо място, съгласно нея, в случай че пасажер забележи пушек в самолета, той би трябвало неотложно да осведоми стюардесата за това, изключително за бял пушек зад корпуса, защото в този случай можем да приказваме за пожар в окабеляването.

Освен това, в обстановка, в която на екскурзиант да вземем за пример му се възпламени мобилният телефон, той би трябвало бързо да се покрие с вода, след което устройството би трябвало да бъде предадено на стюардесата, която по-късно ще го постави в железен резервоар, с цел да избегне нов пожар.

Накрая стюардесата напомни, че пушенето е неразрешено на борда по време на полет, защото доста пушачи по-късно хвърлят фасовете си в контейнерите за боклуци. „ Не знам какво стимулира хората, които вършат това, само че не е здрав разсъдък. В кошчето има доста хартия и малко О2 - всички условия за пожар “, сподели тя.

На 19 ноември друга вътрешна стюардеса разкри следствията от отхвърли на двата самолетни мотора. „ Дори да приемем, че и двата мотора са спрели да работят, самолетът ще може да стигне до най-близкото летище. Така че не се тормозете! ", сподели тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР