Руска алуминиева компания търпи критики от страна на феминистки за

...
Руска алуминиева компания търпи критики от страна на феминистки за
Коментари Харесай

Бонуси за къси поли дава руска компания

Руска алуминиева компания търпи рецензии от страна на феминистки за това, че предлага бонуси на своите служителки, в случай че вървят на работа с рокли или поли, заяви " Мирър ". Офертата бе избрана от активистките като сексистка и гнусна в обществените мрежи. Но от " Татпроф " твърдо стоят зад предлагането си през юни да проведат своя " маратон на женствеността ". Фирмата ще възнаграждава служителките си със 100 рубли над заплатата, в случай че се явяват на работа с по-секси одежди.

Полите не трябва да се спускат на повече от 5 см под коляното. Служителките също така би трябвало да изпратят фотоси, че са ги носили точно в предприятието.

Но за разлика от феминистките, дамите в компанията не считали за обидно да бъде оценен техният съблазън. В " Парада на женствеността " са се присъединили към този момент 60 дами. Те нямали нищо срещу да " изплакнат очите " на колектива, формиран на 70% от представители на мощния пол.

В по-късен стадий служителките ще се включат и в конкурс за бързо правене на пелмени, до момента в който мъжете ще мерят сили в съревнование за лицеви опори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР