Руска алуминиева компания търпи критики от страна на феминистки за

...
Руска алуминиева компания търпи критики от страна на феминистки за
Коментари Харесай

Компания предлага бонуси на служителки, които носят поли

Руска алуминиева компания търпи рецензии от страна на феминистки за това, че предлага бонуси на своите служителки, в случай че вървят на работа с рокли или поли, заяви в. "Мирър ". Офертата бе избрана от активистките като сексистка и гнусна в обществените мрежи. Но от компанията "Татпроф " твърдо стоят зад предлагането си през месец юни да проведат своя "маратон на женствеността ".

Компанията ще възнаграждава служителките си със 100 рубли над заплатата, в случай че се явяват на работа с по-секси одежди. Полите не би трябвало да се спускат на повече от 5 сантиметра под коляното. Служителките също така би трябвало да изпратят фотоси, че са ги носили точно в алуминиевото дружество.

Но за разлика от фениминстките, служителките в компанията не смятали за обидно да бъде оценен техният съблазън. В "Парада на женствеността " са се присъединили към този момент 60 дами. Те нямали нищо срещу да "изплакнат очите " на колектива, формиран 70 % от представители на мощния пол.

В по-късен стадий служителките ще се включат и в конкурс за бързо правене на пелмени, до момента в който мъжете ще мерят сили в съревнование за лицеви опори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР