Руска алуминиева компания търпи критики от страна на феминистки за

...
Руска алуминиева компания търпи критики от страна на феминистки за
Коментари Харесай

Руска фирма предлага бонуси за служителки с поли

Руска алуминиева компания търпи рецензии от страна на феминистки за това, че предлага бонуси на своите служителки, в случай че вървят на работа с рокли или поли, заяви в. " Мирър ". Офертата бе избрана от активистките като сексистка и гнусна в обществените мрежи. Но от компанията " Татпроф " твърдо стоят зад предлагането си през месец юни да проведат своя " маратон на женствеността ".

Компанията ще възнаграждава служителките си със 100 рубли над заплатата, в случай че се явяват на работа с по-секси одежди. Полите не би трябвало да се спускат на повече от 5 сантиметра под коляното. Служителките също така би трябвало да изпратят фотоси, че са ги носили точно в алуминиевото дружество, предава Българска телеграфна агенция.

Но за разлика от фениминстките, служителките в компанията не смятали за обидно да бъде оценен техният съблазън. В " Парада на женствеността " са се присъединили към този момент 60 дами. Те нямали нищо срещу да " изплакнат очите " на колектива, формиран 70 % от представители на мощния пол. В по-късен стадий служителките ще се включат и в конкурс за бързо правене на пелмени, до момента в който мъжете ще мерят сили в съревнование за лицеви опори. /24chasa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР