Русия заяви днес, че Украйна е поставила на преговорите нови,

...
Русия заяви днес, че Украйна е поставила на преговорите нови,
Коментари Харесай

Лавров: Украйна постави неприемливи условия на преговорите

Русия съобщи през днешния ден, че Украйна е сложила на договарянията нови, неприемливи условия, само че все пак Москва ще продължи диалозите, съобщи БНР.

„ Вчера украинската страна показа план на съглашение, който се отдалечава от най-важните положения, показани на срещата в Истанбул на 29 март “, съобщи в Москва съветският външен министър Сергей Лавров, представен от международните организации. Според Лавров от това ставало ясно, че режимът в Киев се управлява от Вашингтон и неговите съдружници, които тласкали президента Володимир Зеленски към продължение на бойните дейности.

„ Въпреки всички провокации съветската делегация ще продължи преговорния развой, представяйки наш проект на съглашение, в който ясно и в цялостен размер ще са изложени всички наши първични основни позиции и претенции “, съобщи Лавров.

Той не изключва украинската страна да слага нови условия в договарянията: „ Навярно в идващия стадий украинската страна ще изиска извеждане на войски и ще слага нови предварителни условия. Този план е понятен, само че недопустим. “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР