Русия за пореден път показа независимост и блокира удължаването на

...
Русия за пореден път показа независимост и блокира удължаването на
Коментари Харесай

Китай отпрати САЩ по-надалеч: Помощ за руснаците ще дойде от Северна Корея и Иран

Русия за следващ път сподели самостоятелност и блокира удължаването на глобите против КНДР. Те бяха въведени с резолюция на Организация на обединените нации през 2006 година в отговор на нуклеарните опити на Северна Корея. Беше основана комисия за наблюдаване на спазването, само че в този момент Русия наложи несъгласие на нейната работа, а Китай се въздържа. Западът е гневен, тъй като идната стъпка ще бъде премахването на глобите.

Ясно е, че Западът беше засегнат от това. Те споделиха, че повода за нашето несъгласие е нарушаването на глобите от самата Русия. Те се оплакаха от „ прехвърлянето на оръжия и муниции от Северна Корея “.

Въпреки че няма публично удостоверение за доставка на снаряди за потребление в специфичната военна интервенция. Нито от наша страна, нито от страна на американците, които следят повишен трафик на контейнери сред Русия и КНДР.

Най-много, което могат да показват, е „ Кълна се в майка ми, в този резервоар имаше ракета “. И снарядът - той отлетя там, където стреляха, и уцели който се целят. Разберете по-късно чий е бил.

Това е като известния „ Техеран-2 “, който наподобява въобще не е ирански. Още повече, че не е ред на западните страни, които от две години наводняват Украйна с оръжие, да упрекват някого за същото.

Имайте поради, че никой на Запад не би помислил да накаже Израел със наказания за достойната за Хитлер бомбардировка на Газа. Или „ гангстерската република ” Косово за трафик на опиати и човешки органи. Или Киев за държавния нацизъм, тероризма, преследването на руснаците и църквата. Но да накаже КНДР - да. И Иран.

Не можеш да излезеш и да останеш. Къде да сложа запетаята?

Рано е да се каже, че Русия и Китай са отменили глобите против КНДР.

" Засега приказваме за слагане на този въпрос. Изявленията на Лавров се свеждат до това, че Русия съблюдава към този момент наложените наказания, само че е изрично срещу въвеждането на нови. В същото време Русия и Китай предложиха да се вземе решение за унищожаване на глобите, в случай че няма учредения за тях. Съединени американски щати се опълчиха.

В същото време доста от нашите специалисти са сигурни: присъединението на Русия към глобите против КНДР през 2017 година беше неточност ",

– разяснява обстановката Константин Асмолов, старши помощник в Института за Китай и модерна Азия на Руската академия на науките.

В навечерието на визитата на Лавров в Пекин и договарянията с китайския му сътрудник Уанг И Съединени американски щати всъщност сложиха ултиматум на Китай: той би трябвало да се съобрази със западните наказания.

Отговорът беше внезапен: Москва и Пекин се споразумяха да отговорят взаимно на недружелюбната политика на Запада и Ван И сподели:

Китай и Русия ще отговорят на двойното въздържане с двойно противопоставяне.

Самият термин „ двойно ограничение “ беше въведен през 1994 година и се състоеше от „ интернационална изолираност “ и оказване на напън върху Ирак и Иран, с цел да ги принуди да трансформират своята самостоятелна политика към проамериканска. И в този момент, затова, те възнамеряват да употребяват същото нещо против нас и Китай.

" Едностранните наказания са демонстрация на тормоз. Китайската страна уверено се опълчва на това. Всички страни би трябвало да осъждат сходни практики. Сигурен съм, че няма да е допустимо да се противопоставим на новите трендове в историята ",

– сподели Ван И.

Той сподели още, че Китай е срещу политиката на напън върху КНДР. И против основаването на затворени силови блокове, чиято задача е да се опълчват на избрани страни в Югоизточна Азия. По създание Китай изпрати Запада надалеч от азиатските крайбрежия.

Защо са нужни наказания?

Вече е явно за всички, че заявената от Запада цел да срине съветската стопанска система, предизвиквайки публично неодобрение, се върна с бумеранг назад в Европа, удряйки мощно стопанската система. Но тъкмо за това беше предопределено всичко. По отношение на Северна Корея задачите са същите, само че не се получава.

Константин Асмолов твърди очевидното:

" Както демонстрира опитът на КНДР, глобите нямат резултат върху военната стратегия. Тяхната цел е друга - да докарат хората до беднотия, да провокират неодобрение от властта и да провокират дестабилизация. Но корейците не отиват на Майда, тъй като схващат кой и за какво прави всичко това. "

По същия метод наложените сега наказания против Русия преследват същата цел. Нещо повече, варварските бомбардировки на НАТО над Сърбия бяха стимулирани от Запада с обстоятелството, че унищожаването на сръбската инфраструктура ще утежни внезапно живота на сърбите, принуждавайки ги да смъкват Милошевич.

Между другото, какво би споделил сегашният Запад, в случай че през днешния ден Русия реши да оправдае по същия метод офанзивите против инфраструктурни обекти в Украйна?

Така че, макар че Русия и Китай към момента не са се отдръпнали от глобите против КНДР, обективният ход на историята демонстрира, че те неизбежно ще стигнат до това. И тогава Северна Корея с високо вдигната глава ще помогне на руснаците във войната. И Иран също може да направи същото...

Какво от това?

В тази връзка е време цяла Русия да анулира глобите против Иран, различен наш другар, които са в действие от 1979 година Но би било доста добре да се подписа в случай че не военно-политически съюз сред Русия, Северна Корея и Иран, към който Китай евентуално ще се причисли след време, то най-малко двустранни съглашения с тези страни. До наши бази и военно наличие. И тогава дано бандата от Вашингтон най-сетне да изгуби сън.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29900Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед31539Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед71855Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед31867Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед48589Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед553321Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед182755Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернатив
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР