Русия възобновява участието си в споразумението за износ на зърно

...
Русия възобновява участието си в споразумението за износ на зърно
Коментари Харесай

Запорожката АЕЦ е в режим на аварийно захранване след обстрел

Русия възобновява присъединяване си в съглашението за експорт на зърно и селскостопанска продукция от украински пристанища. Запорожката атомна електроцентрала мина в режим на спешно зареждане, заяви украинският енергиен оператор " Енергоатом ".

Работата на филантропичния кулоар в Черно море се възстановява изцяло, съобщи турският министър на защитата Хулуси Акар пред " Хабертюрк ". Акар означи, че е предал на съветския си сътрудник Сергей Шойгу гаранциите от украинска страна, че коридорът няма да бъде употребен за бойни дейности против Русия.

Украинският президент Володимир Зеленски разяснява, че съветският шантаж с отдръпването от съглашението не е съумял да реализира нищо и уточни, че в случай че Русия не върне Донбас и Крим на Украйна, войната няма да завърши и ще се трансформира в замразен спор

Запорожката атомна електроцентрала е в режим на спешно зареждане, откакто при съветски обстрел са били развалени последните две високоволтови линии, свързващи обекта с енергийната система на Украйна. Обектът разполага с гориво за 15 денонощия за работата на дизеловите генератори.

Руските специфични служби са предотвратили терористична офанзива против Запорожката атомна електроцентрала, съобщи секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР