Русия възнамерява да продава за износ най-новия си танк Т-14

...
Русия възнамерява да продава за износ най-новия си танк Т-14
Коментари Харесай

Русия възнамерява да продава танка Армата в чужбина

Русия има намерение да продава за експорт най-новия си танк Т-14 " Армата ". Това разгласи Дмитрий Шугаев, който е шеф на Федералната работа за военнотехническо съдействие, оповестяват съветските медии.

В изявление за сръбския уебсайт " Глас явности " той е отбелязал, че Русия също по този начин предлага на евентуални купувачи С-300 и С-400 , съвременни самолети и хеликоптери, както и лекия изтребител МиГ-35 .

Руските управляващи популяризират " Армата " като единственият в света танк от трето следвоенно потомство . Той е предопределен за водене на пердах при пряк контакт с съперника.

Той може да поддържа напредването на мотострелкови подразделения, укрепления и да дава отпор на живата мощ на съперника, ситуирана в укрития и навън.

На форума " Армия-2018 " съветското военно министерство подписа контракт за закупуване на 132 бойни машини Т-14 и Т-15 от " Уралвагонзавод " на платформата " Армата ". Както заяви заместник-министърът на защитата Алексей Криворучко, целият контракт ще бъде изпълнен до края на 2021 година .
 Индия планува да закупи и съветски танкове, сходни на
Индия планува да закупи и съветски танкове, сходни на " Армата "

Целта е да размени остарялото си въоръжение

В края на юни телевизия " Звезда ", която е благосъстоятелност на съветското военно ведомство, базирайки се на източник от съветския военнопромишлен комплекс, заяви, че Индия се интересува от танковете " Армат а ".

Преди това в индийски военно-аналитични изявления се появи информация, че страната възнамерява да закупи 1 770 съвременни танка, в които е включен и " Армата ", в подмяна на остарелите Т-72 и Т-14.

По-рано Египет подписа контракт за закупуване на 400-500 съветски танка T-90МС.

Както писа изданието Argumenti.ru, с помощта на това формален Кайро ще може да получи технология за произвеждане на бронирани транспортни средства от този вид на своята територия.

Сделката ще усили военната мощност на арабската република в района и може също по този начин да я направи най-големият оператор на танкове T-90МС.

Военно-транспортният флот на Кайро включва повече от тридесет танка Т-80У, 1,1 хиляди американски танка M1A1 Abrams, към 200 единици T-62, повече от 800 транспортни средства T-54/55 и 260 танка " Рамзес II ", както и 300 американски M60A1 и 850 M60A3.
 С танк
С танк " Черна нощ " дава отговор Англия на съветския " Армата "

Той е създаден на основата на бойната машина Challenger 2
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР