Русия уведоми САЩ, че двата й стратегически бомбардировача Ту-160, способни

...
Русия уведоми САЩ, че двата й стратегически бомбардировача Ту-160, способни
Коментари Харесай

Москва уведоми Вашингтон, че стратегическите й бомбардировачи ще напуснат Венецуела в петък



Русия уведоми Съединени американски щати, че двата й стратегически бомбардировача " Ту-160 ", способни да носят нуклеарно оръжие, ще изоставен Венецуела в петък, съобщи " Ройтерс ", като цитира Белия дом.

Преди дни съветски бомбардировачи дойдоха във Венецуела за взаимни военни маневри, предизвиквайки дипломатически спор със Съединени американски щати. Руското министерство на защитата заяви, че двата военни самолета са летели към 10 часа над Карибско море. На обособени стадии те са били съпровождани от венецуелски изтребители, написа в изказването, представено от ТАСС.

Венецуелският президент Николас Мадуро в това време упрекна съветника на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп по националната сигурност Джон Болтън, че управлява осъществяването на проект за инвазия в южноамериканската страна, чиито връзки с Вашингтон са все по-обтегнати, само че не даде доказателства за изказванието си. Тръмп е казвал, че военният вид не е изключен във връзка с Венецуела, с което подхранва опасенията на Мадуро, че Съединени американски щати желаят събаряне на неговото държавно управление, разяснява организацията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР