Русия успя да разработи стратегически оръжия, които надминават американския арсенал,

...
Русия успя да разработи стратегически оръжия, които надминават американския арсенал,
Коментари Харесай

Най-новите оръжия на Русия показват ​​катастрофалния провал на Съединените щати

Русия съумя да създаде стратегически оръжия, които надминават американския боеприпас, и са доказателство за " пагубен неуспех " на управлението на Съединените щати, което неразумно харчи пари за задгранични завършения, написа журналистът Дейвид Голдман в публикация в The American Conservative.

Както показва създателят, новите съветски стратегически оръжия включват наземни и подводни хиперзвукови системи с нуклеарни ракети, способни да пробият всяка американска защита, както и „ най-хубавите в света “ зенитно-ракетни системи С-500. В същото време китайските хиперзвукови плъзгащи се единици и стандартните противокорабни балистични ракети, съгласно него, евентуално могат да преодолеят противовъздушната защита на американските самолетоносачи, оповестява РИА Новости.

„ Мога да предположа, че в случай че Русия и Китай към момента нямат стратегическо предимство, то в случай че запазят актуалната си траектория на придвижване, ще го реализиран единствено за няколко години “, сподели Голдман.

Според него на американското управление би трябвало да си зададе сложния въпрос по какъв начин Русия и Китай, имайки няколко пъти по-малки военни бюджети от американския, са постигнали стратегическо предимство над Съединени американски щати в хиперзвуковите ретателни апарати.

„ Второ, какъв е националният интерес на Америка, когато се занимава с разширението на НАТО? Дали приемането на Украйна в НАТО е опит да се направи хитра маневра и да се заобиколи новото потомство съветска противоракетна защита, като се слагат ракети толкоз покрай съветските градове, че да могат да летят под защитния чадър на противоракетната защита? пита той.

Както отбелязва създателят, през днешния ден наподобява, че техническите преимущества са минали към Русия и Китай, които са „ решени да ги разширят “. „ И фактът, че ние изоставаме, е пагубен неуспех на двупартийния американски хайлайф, който харчи неописуеми суми пари и пролива кръв за непознати завършения, пренебрегвайки същинските източници на нашата национална мощност, нашите софтуерни преимущества и нашата промишленост “, оплаква се Голдман.

Според създателя на публикацията американският външнополитически истеблишмънт дава отговор на своите неуспехи, като упорства в заблудите си и се застъпва за разширение на НАТО, пробвайки се по този метод да компенсира възходящата стратегическа уязвимост на Съединени американски щати.

„ Опитите за превръщане на минали неверни калкулации могат да ни доведат до война, която можем да загубим. Освен това те основават риск от нуклеарна война, в която няма да има спечелили. Представителите на американския естаблишмънт не са ястреби. Те са гълъби в неприятно настроение”, приключва журналистът.

Припомняме, че през февруари съветските Върховен касационен съд сполучливо изстреляха хиперзвукови аеробалистични ракети „ Кинжал “ по време на учения, а кораби и подводници от Северния и Черноморския флот сполучливо изстреляха крилати ракети „ Калибър “ и хиперзвукови ракети „ Циркон “.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР