Русия унищожи зърно, което беше чакано в Африка, Китай и

...
Русия унищожи зърно, което беше чакано в Африка, Китай и
Коментари Харесай

Украинският вицепремиер Кубраков: Руски атаки срещу Измаил повредиха 40 000 т. зърно, очаквано в Африка, К...

" Русия унищожи зърно, което беше чакано в Африка, Китай и Израел с нощната си офанзива против град Измаил в Одеска област. "

 

Това съобщи Александър Кубраков, вицепремиер и министър на възобновяване, развиването на общините, териториите и инфраструктурата на Украйна

 

„ Руснаците започнаха офанзиви против зърнени силози и елеватори – съвсем 40 000 тона зърно, предстоящо в Африка, Китай, Израел, беше повредено… Животът на стотици милиони хора е заплашен. В Украйна, в Европа, в Африка.

 

Животът на възрастните и децата, на бедните и богатите, на тези, които поддържат цивилизования свят и на тези, които към момента, за жалост, поддържат Русия. "

 

Той акцентира, че украинското зърно е незаменимо за света и не може да бъде сменено от никоя друга страна в близко бъдеще.

 

„ Затова спирането на логистичните връзки провокира дефицит и скокове на цените, които засягат всички по света “, сподели още Кубраков.

 

Пристанището в Измаил претърпя най-вече вреди. Морският терминал и инфраструктура, принадлежащи на Украинската дунавска компания, основен украински товарен транспортьор по река Дунав, са развалени.

 

" Това са точно пристанищата, които са в основата на международната сигурност на търговията с храни. Снощи Русия ги нападна с дронове иранско произвеждане ", сподели Кубраков.

 

" Светът би трябвало да се опълчи. Атаките против украински пристанища са опасност за света. Ние сме в положение да се пазиме, нашите сили за противовъздушна защита знаят по какъв начин да разполагат дейно въоръжение.

 

Имаме потребност от повече такива въоръжения. Всяка система за противовъздушна защита се равнява на избавен живот Бързината и решителността са ориста на мощните ", добави той.

 

Пристанищна и индустриална инфраструктура и асансьор за зърно бяха развалени вследствие на нощна офанзива на съветски дрон в южната част на Одеска област.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР