Русия тръпне от възбуда, защото жител на Воронежка област спечели

...
Русия тръпне от възбуда, защото жител на Воронежка област спечели
Коментари Харесай

Вижте как се профукват $114 милиона за 4 години

Русия тръпне от възбуденост, тъй като гражданин на Воронежка област завоюва 506 милиона рубли - най-голямата облага в историята на страната. Това са над 9 милиона $.

И медиите прегряха от препоръки, по какъв начин да опази парите си, тъй като както се оказва - на света съвсем няма щастливец, спечелил милиони, който да не е стигнал до фалит.

Такъв е и казусът с един от първите милионери в Пловдив след измененията . Пуска печелившото тото в тотопунтка до Четвъртък пазара , само че тъй като от от Махалата, стартира да черпи и да купува нелепости. Изпука си парите за към година-две, описват стартирани с тази нелека орис.

Руските специалисти поучават да не се купуват скъпи дарове на близки и родственици , както и да не се дават безсистемно пари назаем .

Предишните огромни печеливши в Русия са от 2001 година. Приятели по чашка от Уфа печелят от играга на " Бонго шоу " 29 милиона рубл и. И влагат парите в значителни количества алкохол. Давали наляво и надясно заеми, които никой не прибирал. Сега мъжете описват, че парите не са им донесли и капчица благополучие.

Другият руснак, който завоюва 100 милиона рубли през 2009 година бе 36-годишният Алберт Бегракян от Санкт Петербург. Той незабавно купи няколко жилището в града на Нева, кола " Лексус " и аграрни имот в Краснодарския край. Даде 12 милиона на роднините си . Изахрчи всичките си пари за по-малко от 2 години и в този момент дължи на страната 4,5 милиона рубли за налози. Арменецът избяга зад граница , а имуществото му е иззето от данъчните.

По света се резервира същата наклонност. През 1988 година в Пенсилвания Уйлям Пост печели 16,2 милиона $ . Пруфукал всичко за няколко месеца, откакто си купил куп непотребни скоростни яхти .

През 1993 година южнокорейката Джанет Ли одеве пристигнала в Щатите и спечелила 18 милиона. За 8 години раздава парите за щедрост и разнообразни дела. Прави дарения и на политически партии. Накрая обявава фалит .

През 2002 година предприемачът от Западна Вирджиния Андрю Уитакър удря 315 милиона $. След приспадане на налозите той взима чисто 114 милиона. След 4 години остава без пукнат грош в джоба . Вината била алкохолизма му, както и несъразмерната му шедрост към близки и познати.

Дъщеря му станала наркоманка около огромните пари и умряла от свръхдоза. През 2009 година намерили мъртва и другата щерка на някогашния мултимилионер. " Откакто завоювах тези пари, разбрах, че няма лимит на човешката лакомия. И в случай че човек има нещо, постоянно ще се откри някой различен, който да желае да му го отнеме ", изповядва се Андрю.

Друг щастливец - Били Харъл от Тексас блъснал 31 милиона през 1997 година. Купил скъпи коли на всичките си родственици, дал и пари за щедрост. След това подкарал месеците в покупката на нови и още по-големи къщи. След 2 години оповестил фалит. И се самоубил.

Джек Уитакър също спечелил над 100 милиона. Започнал да строи църкви. За това дал 10% от парите . Открил и благотворителен фонд за помощ на нуждаещи се фамилии. На дамата, от която купил късметлийския билет, купил огромна къща и кола за 50 000 $ .

След това Джек залитнал по хазартните игри и задлъжнял доста. Срещу него почнали да валят искове за полово посягане или в опити за ликвидиране. Накрая и той похарчил и изгубил всичките си пари. /Марица.бг

Редакция и превод Росен САРЪМОВ

тагове лотарийни милионери банкрутират  Вижте по какъв начин се профукват $114 милиона за 4 години
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР